Jornada de Mercat. Els EUA i la nova era del President Trump

Del 09 de març de 2017 al 09 de març de 2017

Places limitades!! Inscripcions fins a 08 de març de 2017.

Alimentació, Indústries disseny, Indústries mobilitat sostenible, Indústries salut, Química i energia i recursos.

Estats Units és el principal mercat consumidor mundial, amb una població de 323 milions d’habitants. L’economia nord-americana es caracteritza per un ampli mercat, una major flexibilitat laboral que la resta de països de l’OCDE, la mobilitat geogràfica, l’elevada dotació de capital humà, la significativa incorporació de les noves tecnologies i l’impuls en R+D.
Els EUA són el primer soci extracomunitari d’Espanya amb un consum superior als 11.000 milions d’euros al 2016, dels quals, més de 2.000 milions corresponen a exportacions catalanes (un 19% del total de les exportacions espanyoles). Les empreses catalanes exporten vins i olis entre les primeres posicions de productes exportats però també altres productes biològics, industrials, i de consum.
· Com ho fan les empreses per vendre en el mercat més exigent i competitiu del món?
· Com ho hem de fer per exportar als EUA?
· Què cal fer per vendre amb èxit als Estats Units?

9.30 h Recepció dels assistents.
9.35 h Presentació de l’acte a càrrec de la Sra. Laura Rodríguez, Cap d’Assessoria en Comerç Internacional de la Cambra de Comerç de Sabadell.
9.40 h Requisits de la FDA per exportar als EUA i Les claus de l’actualització de la Llei FSMA, a càrrec de la Sra. Arantxa Jordán, Directora de Comerç Internacional a la Spain-United States Chamber of Commerce de Miami.
11.00 h Acompanyament Caixabank als EUA per a empreses exportadores, a càrrec de la Sra. Laura Vera, Especilista en Comerç Exterior de Caixabank.
11.30 h Col·loqui-networking i cloenda.