Jornada Oportunitats Subcontractació Industrial a França

Del 24 de novembre de 2016 al 24 de novembre de 2016

.

Aquesta jornada us permetrà conèixer de primera mà les oportunitats del mercat i les accions al vostre abast per poder aprofitar-les.
França es el primer mercat estranger per les empreses catalanes, l’any 2015, les exportacions de Catalunya a França van ser de prop de 9.800 milions, més del 15% del total. Prop de 40% d’aquestes exportacions són de productes industrials. Les empreses catalanes gaudeixen al país d’una bona imatge en quan a la qualitat i la competitivitat dels seus productes a mes del seu grau tecnològic. La regió de Lió, zona comercial estratègica, es la primera regió de producció industrial de França, líder en metall/metal·lúrgia, electrònica i refrigeració entre altres sectors potents a la regió.

En el marc del Pla d’Acció Internacional de les Cambres 2017 i en col·laboració amb ACCIÓ s’organitza una missió empresarial per empreses del sector de Subcontractació Industrial a França coincidint amb la Fira INDUSTRIE (www.industrie-expo.com) que es celebrarà a Lío del 4 al 7 d’abril 2017. Es tracta de la fira líder en tecnologies de producció i una plataforma ideal per a la subcontractació industrial: mecànica, fosa , mecanització, tall, injecció plàstica, termoformat, tractaments de materials, components electrònics, etc.

16.00 hores . El Pla de Subcontractació Industrial
Sr .Jaume Ferrer . Cambra de Manresa

16:15 hores. Oportunitats a França pel sector de la Subcontractació
Presentació del sector industrial a França amb un focus en la regió Auvergne-Rhone-Alpes i les oportunitats per les empreses catalanes de subcontractació.
Presentació de la Fira Industrie Lyon
Descripció de la missió: participacions, programa, agendes, etc.
Sra Carole Egea . Directrice des Projets internationaux .
Oficina Exterior de Catalunya a França . ACCIÓ

17.15 hores Precs i preguntes

Lloc : Cambra de Comerç de Manresa
C/ Muralla del Carme 17-23 2on pis
Tel : 93 872 42 22

Informació i inscripcions : Jaume Ferrer a/e jferrer@cambramanresa.org