L’EMPRESA DEL DEMÀ, NOUS MERCATS, NOVES FORMES DE VENDA I NOVA INDÚSTRIA

Del 13 de maig de 2019 al 11 de juny de 2019

.

L’objectiu fonamental d’aquest curs és proporcionar als participants els coneixements, les habilitats i les tècniques en matèria de màrqueting digital per aplicar-les en les àrees dels departaments comercials i de màrqueting adaptat a empreses d’alt component innovador i aprenent noves disciplines d’actuació en el mercat global.

1. La decisió d’exportar (15 h). Polítiques de màrqueting internacional.
2. Què entenem per indústria 4.0? (10 h). Quina serà la indústria del demà i com es pot planificar la innovació a l’empresa.
3. Inici al màrqueting digital. Sistemes d’informació del mercat (10 h). Investigació internacional a Internet. Cercar a Internet amb efectivitat. Procediment i tipus de motors de recerca. Recerques avançades empresarials.
4. Marca i comunicació (10 h). Imatge corporativa i gestió d’aquesta.
5. SEO-SEM (10 h). Promoció internacional a Internet. SEO i SEM. Estratègia internacional als cercadors. De Google als altres Googles.
6. Mercats virtuals (15 h). Mercats virtuals i comerç electrònic. Mercats específics de sectors industrials.
7. Social selling amb linkedin (10 h). Les bases del Social Selling i LinkedIn com l’eina estrella per a les vendes.
8. Pla de màrqueting digital (15 h). Com s’estructura un pla màrqueting digital i quines són les eines que l’engloben. Planificació i gestió.
9. Negociació i compravenda internacional (5 h). Contractes amb agents i distribuïdors internacionals.

Curs gratuït adreçat a persones aturades i persones en actiu inscrites com a demandants d’ocupació amb perfil administratiu, que tenen experiència en feines administratives i comercials i que volen dotar els seu currículums amb formació específica per departaments de màrqueting i vendes d’empreses amb volum de facturació a l’exterior i component innovador.