Seminari Networking sobre Oportunitats de Negoci a Namíbia

Del 17 de abril de 2018 al 17 de abril de 2018

Places limitades!! Inscripcions fins a 16 de abril de 2018.

Tecnologies facilitadores (TIC), Activitats emergents, Alimentació, Indústries culturals, Indústries disseny, Indústries mobilitat sostenible, Indústries salut, Química i energia i recursos, Sistemes industrials.

Namíbia continua sent un dels països política i econòmicament mes estables a l’Africa. Al 2017, Namíbia va adoptar una agenda estratègica a traves del Cinquè Pla de Desenvolupament Nacional per tal de fer créixer el seu sector industrial i diversificar la economia fora de les exportacions predominants del sector primari. Degut a la seva localització estratègica al sud-oest de la costa africana, el país serveix com a conducte natural pel comerç entre països com Zàmbia, Botswana i la República Democràtica del Congo, amb la resta del mon. Conscient de la petita mida del seu mercat, Namíbia continua investigant formes intel·ligents de competitivitat a través d’incentius fiscals i no tributaris i la revisió d’una legislació que asseguri un clima d’inversió favorable a l’hora que promou un creixement inclusiu.

9:15h
· Recepció dels participants

9:30h-09:45h
· Obertura del seminari, a càrrec de Joan-Ramon Rovira, Director de l’Àrea d’Internacional i d’Estudis Econòmics de la CCB i de la Sra. Frieda Nangula Ithete, Ambaixadora de Namíbia a Espanya.

9:45h-10:00h
· Pla Àfrica de la Cambra de Comerç de Barcelona, a càrrec de Josep-Maria Gomes, Departament Internacional, Representat de la Regió Africana

10:00h -10:30h
· Oportunitats de negoci i d’inversió en sectors clau a Namíbia, a càrrec de la Sra. Bonaventura Hinda, Consellera Comercial de l’Ambaixada de la República de Namíbia a França.

· Industria del Servei Empresarial · Agricultura i Agro-processament
· Projectes turístics · Logística i Transport
· TIC, innovació i R+D
· Educació, Habilitats i Desenvolupament Empresarial · Economia de l’Oceà
· Manufactures

10:30h-11:00h
· Experiència empresarial a Namíbia: Projecte Asparragus Agro-Processing, a càrrec del Sr. Carlos Lerchundi, Consultor Sènior de Indústries Agroalimentàries Navarres (IAN) i Director d’Efectes Navals de l’Atlàntic.

11:00h
· Tancament del Seminari i Cafè-networking amb els ponents i les empreses

El seminari es desenvoluparà en anglès, sense traducció. Registre gratuït al web www.cambrabcn.org