SEMINARI SOBRE EL REGISTRE FDA PER EMPRESES EXPORTADORES DE PRO

Del 27 de setembre de 2018 al 27 de setembre de 2018

Places limitades!! Inscripcions fins a 26 de setembre de 2018.

Alimentació.

Donar a conèixer i profunditzar en el coneixement de la FDA (Food and Drug Administration), Agència del Departament de Salut dels EE.UU

SEMINARI SOBRE EL REGISTRE FDA PER EMPRESES EXPORTADORES DE PRODUCTES ALIMENTARIS A E.E.U.U

Lloc: Cambra de Comerç de Barcelona, Av. Diagonal, 452

Data: 27 de setembre 2018, 9:15h

OBJECTIU DE LA JORNADA

Donar a conèixer i profunditzar en el coneixement de la FDA (Food and Drug Administration), Agència del Departament de Salut dels EE.UU i en els requisits exigits per aquesta organització per a les empreses exportadores a Estats Units dels productes regulats per aquesta.

La FDA és l’agència del govern dels EE.UU responsable de la regulació d’aliments (tant per persones com per animals), medicaments (humans i veterinaris), cosmètics, aparells mèdics (humans i animals), productes biològics i derivats sanguinis.

Presentació del Servei de Registre i cerca d’agent FDA de la Cambra de Barcelona en col·laboració amb la Cambra de Comerç Espanyola a Miami.

DIRIGIT A:

Empreses exportadores als Estats Units d’aliments pel consum humà i animal.

PROGRAMA:

9:15h Recepció dels participants

9:30 – 9:35h Obertura del seminari, a càrrec d’Elisabet Coll-Vinent, directora del Departament Internacional de la Cambra de Comerç de Barcelona.

9:35 – 10h Requisits del FDA per exportar a EEUU a càrrec d’Arantxa Jordán, Subdirectora de la Cambra Espanyola a Miami.

· Introducció:

Àmbit d’actuació del Servei FDA dins del Conveni Cambra de Barcelona / Cambra Espanyola a Miami. A quin perfil d’empresa afecta?

· Llei contra el Bioterrorisme

· Requisits Generals:

? Registre FDA
? Agent representant de l’empresa exportadora a EE.UU.

· Detenció administrativa

· Introducció a les normes d’etiquetatge dels productes a EE.UU.

10:00 – 10:15h Exposició dels Serveis oferts en relació a la FDA per la Cambra de Comerç de Barcelona dins del conveni de col·laboració amb la Cambra Espanyola a Miami a càrrec de: Maria Sancerni, Tècnica del Departament d’Internacional de la Cambra de Comerç de Barcelona.

10:15 – 10:50h Requisits Especials per tipus de producte de la Indústria Alimentària d’acord amb les empreses inscrites al Seminari, a càrrec d’Arantxa Jordán, Subdirectora de la Cambra Espanyola a Miami.

10:50 – 11h Torn de preguntes i cloenda del seminari

11:00 Cafè

11.30 – 14.00h Organització de reunions individualitzades amb els experts FDA. Places limitades. Per reservar reunió individual contactar amb Maria Sancerni.

Per a més informació contactar amb: Maria Sancerni, tel. 93 416 93 55, msancerni@cambrabcn.org