Sessions individuals consultors Àfrica Subsahariana

Del 08 de febrer de 2016 al 09 de febrer de 2016

Tecnologies facilitadores (TIC), Activitats emergents, Alimentació, Indústries culturals, Indústries disseny, Indústries mobilitat sostenible, Indústries salut, Química i energia i recursos, Sistemes industrials.

· Assessorar les empreses que estiguin interessades en iniciar la seva activitat al mercat d’Àfrica, prioritzant països.
· Analitzar la viabilitat del vostre projecte en aquest mercat.

ENTREVISTES INDIVIDUALITZADES ASSESSORS ÀFRICA SUBSAHARIANA DE CAMBRA DE BARCELONA

Nigèria, Camerun, Costa d’Ivori, Togo, Kènia, Tanzània, Uganda, Etiòpia i Sud Àfrica.

Dia: Dilluns 08.02 i dimarts 09.02.
Hora: De 09.00 h – 18.30 h
Lloc de realització: Cambra de Comerç de Barcelona. Avinguda Diagonal 452

El Continent africà

Àfrica és el continent amb les taxes de creixement més elevades del món actualment. Molts dels països africans viuran en els propers anys augments en el seu consum intern sense precedents produït per una classe mitjana cada cop més puixant, i tot això en un marc polític estable

Malgrat tot, les companyies que volen treballar el continent africà s’enfronten al repte d’afrontar un mercat immens, variat i d’accés complicat. Especialment crític és el moment que l’empresa es fa la pregunta. Per on començar?

Programa

– De 9.00 h a 18.30 h: Sessions individualitzades amb el consultor especialista en el mercat d’Àfrica.

Si esteu interessats en conèixer les possibilitats de la vostra empresa en aquest continent i saber com us podem ajudar, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per concertar una entrevista individual amb els nostres assessors del país.

Contacte: Josep Maria Gomes, jmgomes@cambrabcn.org,
tel. 93 416 92 85