Missió a Nigèria, Ghana, Costa d’Ivori

Del 19 de febrer de 2017 al 01 de març de 2017

Places limitades!! Inscripcions fins a 31 de decembre de 2016.

Tecnologies facilitadores (TIC), Indústries culturals, Indústries disseny, Indústries mobilitat sostenible, Indústries salut, Química i energia i recursos, Sistemes industrials, Activitats emergents, Alimentació.

Nigèria, amb més de 180 milions d’habitants, està fent un gran esforç diversificant la seva economia, per reduir la seva gran dependència del petroli.

Ghana segueix cridant poderosament l’atenció als empresaris espanyols. La prospecció de petroli, gas, i les inversions en infraestructura segueixen creixent. A més l’estabilitat política ofereix un plus de credibilitat al país i certa seguretat en les inversions. Ha tingut un desenvolupament espectacular els últims anys (aprofitant-se dels problemes de Costa d’Ivori), i encara que el seu país veí ha tornat a cobrar protagonisme, el creixement dels últims anys l’ha convertit definitivament en un gran objectiu de l’empresa espanyola.

Costa d’Ivori segueix creixent a molt bon ritme, després de la frenada que va patir els primers deu anys d’aquest segle. A partir de 2012 el gran impuls que ha donat l’estabilitat política ha permès que la construcció, infraestructures, desenvolupament agrícola, etc., estiguin impulsant la seva economia a unes taxes de creixement superiors al 8%. En destaquen els projectes en infraestructures i agricultura.

Itinerari:
19 febrer BCN – Lagos
20, 21, 22 Dies de treball a Nigèria
22 Lagos – Accra
23, 24 Dies de treball a Ghana
25 Accra – Abidjan
27, 28, 1 de març Dies de treball a Costa d’Ivori
1 de març Abidjan – BCN

Empreses que desitgin obrir mercat, buscar socis comercials, distribuïdors, clients, etc.