Missió a Azerbaidjan i Kazakhstan

Del 31 de març de 2019 al 06 de abril de 2019

Places limitades!! Inscripcions fins a 30 de abril de 2019.

Tecnologies facilitadores (TIC), Alimentació, Indústries culturals, Indústries disseny, Indústries mobilitat sostenible, Indústries salut, Química i energia i recursos, Sistemes industrials.

Analitzar les oportunitats econòmiques i els factors competitius d’aquest pais. Les empreses participants tindran l’oportunitat d’establir relacions empresarials mitjançant una agenda individual i personalitzada de contactes comercials (distribuïdors, proveïdors, agents, socis, etc.) segons els perfils sol·licitats per l’empresa.

Per més informació: missionscambres@cambrescat.org

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, en el marc del Pla d’Acció Internacional 2019 del Consell General de Cambres de Catalunya i amb la cooperació de la seva col·laboradora a Bakú i Almaty, organitzen una Missió Comercial a Azerbaidjan i Kazakhstan del 31 de març al 6 d’abril.
Aquesta missió comercial és de caràcter plurisectorial.
Es visitaran, entre d’altres, les ciutats de Bakú i Almaty, segons les agendes individuals preparades específicament per la Cambra per a cada empresa.

Data límit d’inscripció: 18 de gener de 2019

PER QUÈ AZERBAIDJAN?

Azerbaidjan és un mercat amb prop de 9,6 milions de potencials consumidors, una taxa d’ocupació del 95%, i un clima propici per als negocis i la inversió estrangera. Les indústries agroalimentària, química i mecànica són les branques més notables de l’estructura del seu sector secundari, després de la indústria energètica. El notable creixement que està experimentant aquesta economia ofereix bones oportunitats en l’àmbit dels sectors relacionats amb materials de construcció, l’enginyeria elèctrica, equipaments de transports (carreteres i ferrocarril), la maquinària industrial, mèdica i la parafarmàcia.

PER QUÈ KAZAKHSTAN?

Kazakhstan és un país de 17 milions d’habitants que disposa d’una situació estratègia privilegiada entre Europa, Xina, Índia i els països de l’Orient Mitjà. És un país molt ric en petroli, gas, zinc, plata, urani, plom i or.
La política del seu govern va dirigida a la diversificació de la seva economia per evitar l’excessiva dependència de les matèries primeres, eliminant barreres administratives i duaneres, apostant per a la innovació i el desenvolupament industrial i afavorint la inversió estrangera. Actualment Kazakhstan és un país que ofereix moltes oportunitats en sectors de la maquinaria i l’equipament elèctric, les matèries primeres, la indústria química, les energies renovables, materials de construcció i tractaments d’aigües i residus.

 

Itinerari: del 31 de març al 6 d’abril
31 de març: Desplaçament des de Barcelona a Bakú
1 i 2 d’abril : jornades de treball a Azerbaidjan
3 d’abril : Desplaçament des de Bakú a Almaty
4 i 5 d’abril: Jornades de treball a Kazakhstan
6 d’abril: Desplaçament des d’Almaty a Barcelona
Quota d’inscripció:
650 € (+ IVA) + el cost de l’agenda/es contractada.
Cost per agenda:
Azerbaidjan: 750€ (+IVA)
Kazakhstan: 750€ (+IVA)