Missió a Azerbaidjan, Kazakhstan i Kirguizistan

Del 25 de febrer de 2018 al 05 de març de 2018

Places limitades!! Inscripcions fins a 22 de decembre de 2017.

Alimentació, Indústries culturals, Sistemes industrials.

Aquesta Missió te com a objectiu l’organització d’agendes de reunions amb possibles clients, distribuïdors, agents, etc, segons sigui el perfil de cerca de l’empresa que s’hi inscrigui

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, en el marc del Pla d’Acció Internacional 2018 del Consell General de Cambres de Catalunya i amb la cooperació de la seva col·laboradora a Bakú , Almaty i Bixkek, organitzen una Missió Comercial a Azerbaidjan, Kazakhstan i Kirguizistan del 25 de febrer al 6 de març de 2018.
Aquesta missió comercial és de caràcter plurisectorial.
Es visitaran, entre d’altres, les ciutats de Bakú, Almaty, i Bixkek, segons les agendes individuals preparades específicament per la Cambra per a cada empresa.

Data límit d’inscripció: 22 de desembre de 2017

Què us oferim?
Reunió amb el responsable dels mercats de l’Azerbaidjan, Kazakhstan i Kirguizistan de la Cambra de Comerç de Terrassa per avaluar l’activitat i l’objectiu de l’empresa participant.
Agenda individualitzada elaborada pels nostres col·laboradors a destí.
Recolzament logístic d’organització i tramitació de la documentació necessària.
Ampli ventall de productes específics que us poden ajudar a fer més rendible l’acció.
Seguiment personalitzat de l’acció comercial.
Acompanyament d’un tècnic de la Cambra de Comerç de Terrassa durant el viatge i a visites si així ho requereix l’empresa.

Dades de participació:
Quota de participació: 650 €
Preu d’agendes en destí:
Azerbaidjan: 750 €
Kazakhstan: 750 €
Kirguizistan: 500€
Data límit d’inscripció: 22 de desembre de 2017.

Destinataris:
Empreses que desitgin obrir mercat, buscar socis comercials, distribuïdors, clients, etc.

Requisits:
Obert a qualsevol empresa, previ filtre de les oportunitats al país de destí.
Més informació: Iolanda Pujol ipujol@cambraterrassa.org
missionscambres@cambrescat.org

OPORTUNITATS DE MERCAT:

PER QUÈ AZERBAIDJAN?
La República d’Azerbaidjan és un país de 9.5 milions d’habitants situat entre Turquia i el mar Caspi.
Aquest país és un hub logístic per a la regió del mar Caspi i compta amb una bona xarxa de transports. És un molt bon accés als mercats de la CEI (10 de les 15 ex repúbliques soviètiques).
Els sectors amb més potencial actualment són el de les infraestructures, farmacèutica, cosmètica, TIC, agricultura, equipaments per a la salut, i tecnologies del gas i del petroli.
Azerbaidjan gaudeix d’una transformació cap a una economia desenvolupada i activa i plena d’oportunitats.

PER QUÈ KAZAKHSTAN?
Kazakhstan és un país de 17 milions d’habitants que disposa d’una situació estratègia privilegiada entre Europa, Xina, Índia i els països de l’Orient Mitjà.
És un país molt ric en petroli, gas, zinc, plata, urani, plom i or.
La política del seu govern va dirigida a la diversificació de la seva economia per evitar l’excessiva dependència de les matèries primeres, eliminant barreres administratives i duaneres, apostant per a la innovació i el desenvolupament industrial i afavorint la inversió estrangera.
Actualment Kazakhstan és un país que ofereix moltes oportunitats en sectors com la indústria extractiva, energies renovables, telecomunicacions, la indústria agroalimentària, béns de consum, infraestructures i transport.

PER QUÈ KIRGUIZISTAN?
Kirguizistan és una República Democràtica de poc més de 6 milions d’habitants amb una economia oberta i molt dependent del comerç.
La major part de recursos naturals és l’aigua, cosa que ha convertit a aquest país en un dels principals proveïdors d’energia hidroelèctrica de l’Àsia Central.
El sector que destaca respecte al PIB és el sector dels serveis amb un 56,2%, seguit de la Indústria amb un 26%. Es destaca que a Kirguizistan existeix un gran potencial en la producció d’energia hidroelèctrica però encara està per desenvolupar-se, i també donen bastant importància a la indústria transformadora de cuir, llana i carn.