Missió a Cuba (sector construcció)

Del 12 de març de 2017 al 18 de març de 2017

Places limitades!! Inscripcions fins a 20 de gener de 2017.

Indústries disseny, Indústries mobilitat sostenible, Indústries salut, Sistemes industrials.

Sectors amb més potencial per exportar: construcció i auxiliar de la construcció, equipaments hotelers i restauració, béns industrials, envàs i embalatge, arts gràfiques, agroindústria, medi ambient, transport, energia, telecomunicacions i alimentació i begudes..
Sectors amb més possibilitats per invertir: turisme, construcció, indústria, alimentació, energies renovables, medi ambient i telecomunicacions.

Aquesta Missió comercial té com a objectiu la recerca de contactes comercials, d’acord amb el perfil de cada empresa participants.
Per què Cuba?
El govern cubà estima que l’economia cubana creixerà un 1% l ‘any 2017 prioritzant els recursos cap a les activitats econòmiques que generin exportacions, les que substitueixin importacions, les activitats relacionades amb el turisme i la xarxa mercantil minorista. L’actual model de negoci cubà s’enfoca cap a la major eficiència i productivitat, motiu pel que el país experimenta canvis progressius. La Zona Especial de Desarrollo de Mariel (ZEDM), la Llei d’Inversió Estrangera i la nova cartera d’inversions, les expectatives que genera la millora de les relacions entre els EUA i Cuba i el recentment signat Acord de Diàleg Polític i Econòmic entre la UE i Cuba, dibuixen un nou escenari que les empreses catalanes han d’aprofitar per a introduir-se o consolidar-se en el mercat.

– Itinerari: Del 12 al 18 de març de 2017
Ciutats a visitar: La Habana i altres ciutats en funció de l’agenda de contactes.
12 de març: vol BCN – La Habana
13-17 març: jornades de treball a Cuba
17 de març: vol La Habana – BCN
(L’itinerari proposat podrà ser modificat, prèvia aprovació de la Cambra, en funció de l’agenda de l’empresa participant).
– Quotes de participació: 550 € (+IVA) (+ cost d’agenda contractada)
Agendes personalitzades: 675 € (+IVA)
– Subvenció “Bossa de viatge”: aquesta missió disposa d’una subvenció d’ACCIÓ a través del conveni amb el Consell General de Cambres de Catalunya per un import aproximat de 1000Eur.
Per més información: missionscambres@cambrescat.org

Què us oferim?
– Reunió amb el responsable del mercats de la Cambra de Sabadell per a avaluar l’activitat i objectiu de l’empresa participant
– Agenda individualitzada elaborada pel nostre col·laborador a destí, contrastats pel Consell de Cambres de Catalunya
– Recolzament logístic
– Ampli ventall de productes específics que us poden ajudar a fer més rendible l’acció comercial
– Seguiment personalitzat de l’acció comercial