Missió a Turquia

Del 03 de decembre de 2018 al 05 de decembre de 2018

Tecnologies facilitadores (TIC), Activitats emergents, Alimentació, Indústries culturals, Indústries disseny, Indústries mobilitat sostenible, Indústries salut, Química i energia i recursos, Sistemes industrials.

Analitzar les oportunitats econòmiques i els factors competitius d’aquest pais. Les empreses participants tindran l’oportunitat d’establir relacions empresarials mitjançant una agenda individual i personalitzada de contactes comercials (distribuïdors, proveïdors, agents, socis, etc.) segons els perfils sol·licitats per l’empresa.

La Cambra de Comerç de Barcelona organitza una missió comercial a Turquia, acció que s’emmarca dins del PLA D’ACCIÓ INTERNACIONAL DEL CONSELL DE CAMBRES DE CATALUNYA 2018.

Un país que torna a l’escena econòmica internacional per a empreses que busquen clients, distribuïdors o socis comercials
Oportunitats de mercat / sectors prioritaris

Turquia és un país gran, de renda mitjana, i amb relativament pocs recursos naturals. La seva economia es troba en transició entre una economia d’alt grau de dependència d’una agricultura poc productiva i una indústria, a una economia més diversificada amb un sector serveis cada vegada més gran i globalitzat. En aquesta missió comercial es pretén establir contactes amb els principals distribuïdors a través de les visites a Istanbul i Ankara, dues de les principals ciutats on es concentra l’activitat comercial del país.

Quotes / subvenció bossa de viatge
– Quota de participació: 650 € (+IVA)
– Agendes personalitzades: 800 € (+IVA)
– Data límit d’inscripció 24 de setembre de 2018
– Places limitades: 7

Subvenció “Bossa de viatge” (segons condicions ACCI0): 800 € aproximadament

Què us oferim?
· Reunió amb el responsable dels mercats d’Orient Mitjà i Nord d’Àfrica de la Cambra per a avaluar l’activitat i objectiu de l’empresa.
· Agenda individualitzada elaborada pels nostres col·laboradors a destí, contrastats i homologats pel Consell de Cambres de Catalunya.
· Recolzament logístic.
· Ampli ventall de productes específics que us poden ajudar a fer més rendible l’acció.
· Seguiment post-missió.

Més Informació: missionscambres@cambrescat.org/jmgomes@cambrabcn.org