Missió virtual a Qatar

Del 28 de setembre de 2020 al 08 de octubre de 2020

Places limitades!! Inscripcions fins a 17 de juliol de 2020.

Alimentació, Indústries disseny, Indústries mobilitat sostenible, Química i energia i recursos, Sistemes industrials.

SECTORS D’INTERÈS PREFERENT:
Qatar: Infraestructures de ferrocarril i metro, autopistes i carreteres, aeroports, ports, generació d’energia elèctrica i energia renovable, sanitat, medi ambient, transport, logística, serveis i instal·lacions hospitalàries i
educatives, arquitectura i enginyeria, construcció, consultoria, educació, TIC, maquinària.*
*Si el teu sector no hi surt reflectit, consulta’ns i farem una valoració del teu potencial.

Descripció i objectius:
Aquesta Missió forma part del Pla d’Acció Internacional de les Cambres de Catalunya amb el suport d’ACCIÓ i té com a objectiu la recerca de contactes comercials (distribuïdors, agents, socis, etc.) segons els perfils sol·licitats per l’empresa participant als mercats objectiu.
Es visitarà la ciutat de Doha entre d’altres, segons les agendes preparades específicament per a cada empresa.

Oportunitats de mercat:
Per què Qatar:
Qatar és un estat de l’Orient Mitjà, situat a la riba del golf Pèrsic que només comparteix frontera amb l’Aràbia Saudita pel sud.
Tot i ser un país petit, el PIB per càpita és un molt bon indicador del nivell de vida del país, el qual, el 2018 va ser de 58.250€. Qatar ocupa la posició número 8, d’entre 196 països, dins el rànquing segons el PIB per càpita,
posicionant-se com una de les economies més potents del món gràcies, sobretot, a les reserves de gas natural i als recursos naturals de petroli.
Qatar té molt poca producció local, això propicia que sigui un país importador de béns i productes.
A causa del bloqueig comercial sofert pels països veïns al 2017, Qatar ha fomentat les inversions en diferents sectors amb la finalitat de cobrir les necessitats de la nació. A més, gràcies al “Qatar National Vision 2030” i al
“Mundial de futbol de 2022”, el país genera moltes oportunitats de negoci.
Les principals oportunitats de negoci a Qatar són: els serveis sanitaris, educatius i d’eficiència en la gestió de recursos. La construcció, principalment d’hospitals, escoles, hotels i atractius turístics juntament amb l’equipament i maquinària d’aquests. Les TIC, degut als incentius del país per a promoure que Doha sigui una Smart City. Les energies renovables, el petroli i el gas. Les infraestructures lligades al mundial de futbol i a la Qatar National Vision, com ara, la prestació de serveis professionals inherents per al manteniment, operació, neteja, inversió i la gestió d’actius. L’energia elèctrica (cablejat, torres metàl·liques, plantes de generació d’energia elèctrica…) i el sanejament ambiental i el tractament de l’aigua.

Itinerari: del 28 de setembre al 2 d’Octubre
28 de setembre: Desplaçament des de Barcelona a Qatar
29 – 1 d’octubre: Jornades de reunions de negoci
2 d’octubre: Desplaçament des de Qatar a Barcelona

Dates de reunions virtuals: Les reunions amb els possibles socis-clients es portaran a terme entre els dies 28 de setembre i el 8 d’octubre, tenint en compte que no es concertarà cap reunió des del divendres 2 al diumenge 4 d’octubre per respectar els dies de descans establerts a cada país.
Quota d’inscripció: 325 € (+ IVA) + el cost de l’agenda contractada.
Cost per agenda virtual a Qatar: 550 € (+IVA)
Data límit d’inscripció: 17 de juliol de 2020

Més informació :
CAMBRA DE COMERÇ, INDÚSTRIA I SERVEIS DE TERRASSA
C/ Blasco de Garay, 29-49
08224 Terrassa
Tel: 937339833
Iolanda Pujol E-mail: ipujol@cambraterrassa.org