Missió a Colòmbia, Perú i Equador

Del 08 de març de 2020 al 18 de març de 2020

Places limitades!! Inscripcions fins a 10 de gener de 2020.

Alimentació, Indústries disseny, Indústries mobilitat sostenible, Indústries salut, Química i energia i recursos, Sistemes industrials.

Descripció i objectius:
Aquesta Missió comercial té com a objectiu la recerca de contactes comercials (distribuïdors, agents, socis, etc.) segons els perfils sol·licitats per l’empresa, als mercats objectiu.
Ciutats a visitar: Bogotà, Lima i Quito i altres ciutats en funció de l’agenda de contactes.

Oportunitats de Mercat:
Per què Colòmbia:
Colòmbia constitueix una autèntica potència emergent a Amèrica Llatina. Amb una població de 48 milions d’habitants, el tercer país en població de Sud-Amèrica i el quart en extensió territorial, Colòmbia ha experimentat, en els últims anys, un creixement sostingut (segons el FMI s’espera un creixement del 3,4% per a l’any 2019 i d’un 3,6% pel proper 2020) i una gran transformació, gaudint a més d’una gran estabilitat econòmica, política i financera. L’aprovació dels acords de pau entre el govern colombià i les FARC també han contribuït a millorar aquesta situació. Els acords comercials que Colòmbia ha signat amb altres països i el tractat de Lliure Comerç UE-Colòmbia, han obert les portes a moltes empreses, especialment dels sectors indicats com a preferents.

Per què Perú:
Amb una població de 33 milions d’habitants, el Perú és el tercer país més gran en extensió d’Amèrica del Sud, amb un grau de liberalització comercial exterior molt elevat. El FMI preveu un creixement del 2,6% per a l’any 2019 i d’un 3,6% pel 2020). Perú té una abundant riquesa de minerals (coure, or i zinc) a més d’una àmplia capacitat de generació d’energia, i recursos agrícoles i pesquers. A més, la seva economia està immersa en una etapa d’intens creixement i d’integració econòmica, tant a nivell regional (l’acord de lliure comerç amb Estats Units i les negociacions entre la Comunitat Andina per arribar a un acord d’associació) com a nivell internacional (acord de lliure comerç amb la UE), la qual cosa genera interessants oportunitats de negoci.
IMP 7.5.1/01APF-03
Per què Equador:
Tot i que no arriba a la dimensió de les economies veïnes, principalment Perú i Colòmbia, l’economia equatoriana, en pertànyer a la CAN (Comunitat Andina) obté un efecte multiplicador en el seu desenvolupament. Dinamitzen el desenvolupament del país el preu del cru, la demanda d’inversions en infraestructures, el
sosteniment de les seves exportacions i les remeses de divises de l’exterior. Segons el FMI es preveu un creixement de -0,5% pel 2019 i d’un 0,5€ pel 2020). Entre els sectors amb més interès destaquem el sector elèctric, indústria, mineria i medi ambient.

Nota: cada empresa pot decidir prospectar un, dos o el tres mercats

• Itinerari: Del 8 al 18 de març de 2010
Ciutats a visitar: Bogotà, Lima i Quito i altres ciutats, si s’escau, en funció de l’agenda
de contactes.
• Diumenge 8 de març: vol BCN – Bogotà
✓ 9, 10 i 11 de març: jornades de treball a Colòmbia
• 11 de març (tarda): desplaçament a Lima
✓ 12 i 13 de març: jornades de treball a Perú
• 14 de març: desplaçament Lima – Quito
• 16 i 17 de març: jornades de treball a Equador
• 17 de març: desplaçament Quito – BCN

Què us oferim?
• Reunió amb el responsable dels mercats de la Cambra de Sabadell per avaluar l’activitat i objectiu de l’empresa participant.
• Agenda individualitzada elaborada pel nostres col·laboradors a destí: Oficines de la Generalitat a Bogotà (ACCIÓ Bogotà) i a Lima (ACCIÓ Lima).
• Recolzament logístic.
• Ampli ventall de productes específics que us poden ajudar a fer més rendible l’acció comercial.
• Seguiment personalitzat de l’acció comercial.

Destinataris: Empreses que desitgin obrir mercat, buscar socis comercials, distribuïdors, clients o amb projectes d’inversió.
Requisits: Obert a qualsevol empresa, previ filtre de les oportunitats de negoci al país de destí.

Més informació:
CAMBRA OFICIAL DE COMERÇ I INDÚSTRIA DE SABADELL
Av. Francesc Macià, 35 – 08206 Sabadell. Tel: 937451263
Sr. Vicenç Vicente / Sra. Cristina Taché, E-mail: vvicente@cambrasabadell.org /
ctache@cambrasabadell.org