Missió Hongria i República Txeca

Del 11 de juny de 2017 al 16 de juny de 2017

Places limitades!! Inscripcions fins a 17 de març de 2017.

Tecnologies facilitadores (TIC), Alimentació, Indústries culturals, Indústries disseny, Indústries mobilitat sostenible, Indústries salut, Química i energia i recursos, Sistemes industrials.

Aquesta Missió te com a objectiu l’organització d’agendes de reunions amb possibles clients, distribuïdors, agents, etc, segons sigui el perfil de cerca de l’empresa que s’hi inscrigui

Què us oferim?

– Reunió amb el responsable dels mercats d’Hongria i Rep. Txeca de La Cambra de Comerç de Terrassa per avaluar l’activitat i l’objectiu de l’empresa participant.
– Agenda individualitzada elaborada pels nostres col·laboradors a destí.
– Recolzament logístic d’organització i tramitació de la documentació necessària.
– Ampli ventall de productes específics que us poden ajudar a fer més rendible l’acció.
– Seguiment personalitzat de l’acció comercial.
– Acompanyament d’un tècnic de la Cambra de Comerç de Terrassa durant el viatge i a les visites si així ho requereix l’empresa.

Dades de participació:
– Quota de participació 600 € (+IVA)
– Preu d’agendes en destí:
– Agenda a Hongria: 610 €
– Agenda a Rep. Txeca: 610 €

– Data límit d’inscripció: 17 de març de 2017
– Places limitades

Destinataris:
Empreses que desitgin obrir mercat, buscar socis comercials, distribuïdors, clients, etc.

Requisits:
Obert a qualsevol empresa, previ filtre de les oportunitats al país de destí.

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ
1. L’objectiu de l’acció és promoure la internacionalització de l’empresa participant. Queden, doncs, excloses les empreses que no persegueixin aquest objectiu.

2. Per tal de poder preparar adequadament els contactes, l’empresa es compromet a aportar tota la informació que se li sol·liciti dins la data fixada pels organitzadors a:
Iolanda Pujol
Cambra de Comerç de Terrassa, Departament Internacional
C/ Blasco de Garay, 29-49
Tel.: 937339833
Adreça electrònica: ipujol@cambraterrassa.org

3. La sol·licitud de participació només es considerarà ferma amb la recepció del formulari d’inscripció degudament emplenat i el justificant del pagament corresponent a la quota de participació (+IVA)

4. Forma de pagament:
– Per transferència bancària on figuri com a concepte “Missió Comercial a Hongria i Rep. Txeca 2017” al compte número:
IBAN: ES17 0081 5098 65 0001052607
SWIFT: BSABESBB

5. El criteri de selecció de les empreses participants serà el següent:
– La idoneïtat del producte al mercat objectiu.
– La data d’arribada de la inscripció (full d’inscripció i comprovant del pagament).
– Tindran prioritat les empreses dels sectors que tinguin sortida en el mercat objectiu i les que sol·licitin agenda d’entrevistes a tots els països de la Missió.
Es comunicarà a les empreses seleccionades. A les empreses no seleccionades se’ls retornarà la quota de participació i rebran una comunicació amb les raons de l’exclusió.

6. L’empresa es compromet a mantenir les entrevistes de treball que s’hagin programat d’acord amb la informació i les instruccions subministrades.

7. Donat el cas que fos necessari la contractació d’un intèrpret, el cost addicional dels seus serveis aniran a càrrec de l’empresa.

8. Tota alteració en el viatge com dates, vols, itineraris, haurà de ser prèviament autoritzada pel director de la Missió.

9. En cas de cancel·lació de l’empresa:
– La quota de participació no es retornarà.
– La penalització del cost de l’agenda de contactes serà del 100 % en cas de que el nostre col·laborador a destí hagi començat les tasques de preparació de l’agenda.
– De les despeses ocasionades amb l’agencia de viatges, l’empresa en serà directament responsable.

PER QUÈ HONGRIA?
Hongria està estratègicament situada al centre d’Europa, tenint accés a mercats fronterers que representen un total de 130 milions d’habitants. Compta amb bones relacions i comunicacions amb els països balcànics, i pot operar com a centre logístic orientat a la distribució de productes a mercats com el rus i l’ucraïnès. Pel que fa al mercat intern, la seva mida està molt pròxima als deu milions de consumidors, el nivell de renda és dispers, així com també ho és el grau de desenvolupament.
Hongria destaca pel seu actual creixement econòmic i per oferir oportunitats de negoci interessants per atreure inversors estrangers. L’economia hongaresa està molt oberta al comerç exterior i la Unió Europea és el soci comercial més gran d’Hongria.
Pel que fa a les oportunitats d’inversió, el sector d’automoció també es mostra com un dels més atractius per a la inversió estrangera a Hongria. A més, juntament amb el d’electrònica i alimentació, entre d’altres, forma part dels sectors impulsats pel govern hongarès a través dels «acords de cooperació estratègica» que promou des de 2012.

PER QUÈ LA REPÚBLICA TXECA?
La República Txeca té una gran fortalesa industrial. La mida de la seva indústria, que supera molt la grandària del país, la seva ubicació estratègica entre Alemanya, Àustria, Polònia i Eslovàquia i un dens teixit de proveïdors i escoles tècniques el converteixen en un dels destins prioritaris de les implantacions productives estrangeres. A això s’uneix l’alt poder adquisitiu i un mercat madur, el que l’ha convertit en una plataforma per als subministradors de productes de luxe, roba o delicatessen a l’Europa de l’Est.
Últimament s’està notant un nou augment d’inversions estrangeres, sobretot en el sector d’automoció. La República Txeca és, després d’Eslovàquia, el segon productor de cotxes al món per càpita. Els dos països, tradicionalment considerats com un mercat, sumen una producció anual de 2 milions de cotxes.
El mercat txec no està saturat, de manera que les empreses poden trobar clients potencials en diferents sectors. Poden dirigir tant a les multinacionals alemanyes, japoneses o coreanes implantades a Txèquia i als països veïns, com als grups locals que estan en el seu moment d’expansió. A causa de la ubicació al centre d’Europa, moltes implantacions estrangeres a Txèquia subministren des d’aquí als seus clients a Alemanya, Àustria o de l’Est d’Europa.