Missió Inversa de vins a Japò i Corea del Sud

Del 10 de febrer de 2020 al 16 de febrer de 2020

Alimentació.

Hi ha tres aspectes que caracteritzen l’actual realitat del mercat del vi a Japó:
1) L’augment de la quota de mercat per part de vins originaris de països del Nou Món, en que Xile s’ha consolidat com el principal proveïdor amb 31% de la quota.
2) L’Acord de Lliure Comerç que va entrar en vigor a principis d’aquest 2019 ha millorat l’accés al mercat dels vins europeus, tot i que en l’actualitat són molts els països productors que tenen acords similars.
3) La polarització dels preus de venta, trobant-se els vins xilens en el segment més baix de preu, i els francesos en la banda alta.
Pel que fa a Corea del Sud, es tracta d’un mercat més reduït que el japonès en que el consum per càpita anual ben just arriba a 1 litre. No obstant, aquest consum per càpita suposa un augment respecte a anys anteriors, fruit de la recent popularitat del vi i dels costums i cultura occidental. En aquest sentit, es preveu que, en una població amb creixent capacitat econòmica i amb estima pels productes occidentals, el mercat del vi seguirà augmentant les seves vendes a l’associar-se amb qualitat, salut i tendència

Perfil dels contactes:
L’objectiu de l’organització és convidar una delegació d’un màxim de 12 representants que compleixin amb els següents perfils:
• Importadors i distribuïdors de vins i caves.
• Gran distribució.
Drets de participació:
Els drets de participació a aquesta acció són:
• Empreses no membres del Club Cambra: 1.100 € + IVA (1.331,00 €)
• Empreses membres del Club Cambra Business (-10%): 990 € + IVA (1.197,90 €)
• Empreses membres del Club Cambra Export (-20%): 880 € + IVA (1.064,80 €)
Aquest import inclou el dret a reunir-se amb els compradors finalment convidats.