Missió Virtual a Xina, Hong Kong

Del 16 de juny de 2021 al 30 de juny de 2021

Indústries disseny, Indústries salut, Sistemes industrials, Alimentació.

Les Cambres de Comerç de Catalunya us ofereixen dintre del Pla d’Acció Internacional, PAI 2021 aquesta acció de promoció dirigida a les empreses que estiguin interessades en prospectar aquest mercat.

Aquesta acció compta amb el suport de les oficines a l’exterior de l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa, ACCIO en el marc de l’Acord amb el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya i el Consell General de les Cambres de Catalunya.

Sectors d’oportunitat: Alimentació, TIC, Transport i logistica, Electrònica

Què us oferim?
– Reunió amb el responsable del mercat Xinés de la Cambra per a avaluar l’activitat i objectiu de l’empresa
– Agenda individualitzada amb clients potencials
– Ampli ventall de productes específics que us poden ajudar a fer més rendible l’acció
– Seguiment post-missió (opcional)

XINA – HONG KONG
Guangdong-Hong Kong–Macau (Greater Bay Area – GBA)

16 – 30 juny, 2021
Inscripcions fins el 31 de març de 2021
Plurisectorial: (veure sectors d’oportunitat)
Descripció i objectius:
Les Missions Comercials Virtuals són un instrument de prospecció de mercat online que tenen com a objectiu la recerca de contactes comercials (clients, distribuïdors, importadors, socis comercials, proveïdors) segons els perfils sol·licitats per l’empresa, als mercats objectiu. Les reunions de l’agenda es portaran a terme online

Oportunitats de mercat / sectors prioritaris:

Per què la zona de la Greater Bay Area (GBA?

Malgrat l’impacte de la Covid-19, la Xina, que l’any 2019 va tenir un creixement del PIB del 6,1, és un dels únics països del mon que ha tingut un creixement positiu l’any 2020, amb un PIB estimat pel FMI d’un 2,3% i una previsió del creixement del PIB d’un 8,1% per a l’any 2021.

El pla de desenvolupament de delta de el Riu de la Perla, Greater Bay Area (GBA) comprèn les dues Regions Administratives Especials (RAE) de Hong Kong i Macau i les ciutats de Guangzhou, Shenzhen, Zhuhai, Foshan, Huizhou, Dongguan, Zhongshan, Jiangmen i Zhaoqing, situades totes elles a la província xinesa de Guandong. La GBA cobreix una àrea total de 56.000 quilòmetres quadrats, amb una població total d’aproximadament 72 milions (2017), un PIB de 1.679.500 milions de dòlars i un PIB per càpita de 23.371 dòlars. L’àrea de GBA conforma un hub d’innovació high-tech, amb una potent base manufacturera i comercial i un centre global de la indústria de serveis.

Sectors d’oportunitat: L’àrea de la Greater Bay Area (GBA) presenta múltiples oportunitats específiques de negoci per a les empreses catalanes: indústria 4.0, TIC i transformació digital, logística, comerç electrònic i distribució (en el vessant tecnològic) i energia i recursos (en el vessant tecnològic). Com a la resta de la Xina la zona també presenta oportunitats per altres sectors com: productes químics, equipaments elèctrics, maquinària i equips (equips aeroespacials, equips d’enginyeria marina i vaixells d’alta tecnologia, equips avançats de transport ferroviari, màquines eina CNC d’alta gamma, robots industrials, maquinària agrícola moderna, equip mèdic d’alt rendiment i equips integrals de la indústria química), productes i materials mèdic, farmacèutic i hospitalari, medi ambient (tractament d’aigües residuals, potabilització), alimentació (gourmet) i béns de consum