Trobada Empresarial a Toulouse Siane 2019

Del 22 de octubre de 2019 al 24 de octubre de 2019

Sistemes industrials.

Participació a la Fira SIANE de Toulouse que tindrà lloc del 22 al 24 d’Octubre de 2019. Es tracta de la fira de subcontractació industrial més important de la zona sud d’Europa.

L’objectiu de la missió és doble: donar suport a una participació agrupada a la fira SIANE com esdeveniment important de la zona Occitània pel sector industrial, i promoure la presència de les empreses participants per trobar al màxim d’empreses franceses i fomentar nous projectes.
Les exportacions catalanes baten rècord històric. França és el primer mercat estranger per a les empreses catalanes. L’any 2017, les exportacions de Catalunya a França van ser de més de 11.000 milions, amb un creixement d’un 7,3% respecte l’any anterior, representant un 15,8% del total. Prop del 40% d’aquestes exportacions són de productes industrials. Les empreses catalanes gaudeixen al país d’una bona imatge pel que fa a la qualitat i la competitivitat dels seus productes, a més del seu grau tecnològic.
La regió d’Occitània, és la quarta regió industrial de França amb el 7,3% de PIB nacional. Des de 2001, aquesta regió té un creixement constant que s’explica per la presència de la indústria aeronàutica però també per les implantacions d’indústries agroalimentàries, química i de salut, i per tant, l’any 2019 comença amb bones expectatives. La seva proximitat geogràfica i cultural amb Catalunya es converteix en un soci privilegiat de les empreses catalanes.

La missió inclou:
– Estand d’exposició compartit a la fira SIANE Tolosa del 22 al 24 d’Octubre de 2019.
– Reunió Skype amb el responsable de l’elaboració de l’agenda per definir els perfils de clients potencials a contactar (s’ha de correspondre en la majoritat amb el perfils prèviament indicats).
– Elaboració d’una fitxa de presentació de l’empresa catalana en francès.
– Identificació i prospecció de clients potencials. Es prioritzarà empreses de la zona Occitània i Nova Aquitanià dels perfils següents: automoció, aeronàutic, construcció de maquinària i utillatge, fabricants de maquinaries pel sectors medical i òptica, de productes electrònics, de reg, de petits maquines agrícoles, de productes de climatització, de il·luminació i informàtica. Al final de la missió, s’enviarà el fitxer amb mails, telèfons i comentaris dels compradors contactats (interès, no interès, contactes a seguir, amb potencials, etc.).
– Agenda individualitzada a l’estand de la fira (o a la seu de l’empresa si es situa a prop de Tolosa).
– Suport logístic (recomanació Hotels, mitjà de transport, servei de traductors). El cost d’aquests serveis anirà a càrrec de l’empresa participant.