Go Talent Cambres de Comerç de Catalunya

Del 23 de octubre de 2023 al 27 de octubre de 2023

.

 

La formació en línia et permet formar-te on i quan vulguis. És més flexible, perquè no existeixen horaris, és el mateix alumne qui marca quan vol estudiar i el temps de connexió. Això permet adaptar el curs a les necessitats de cada alumne.

La metodologia del Campus Empresarial Virtual es basa en dos punts importants: la facilitat de l’ús per part de l’alumne i el seguiment del seu aprenentatge per part del tutor.

La formació en línia és pràctica i útil per a la teva vida professional. Inclou materials i continguts elaborats per professionals del sector, en cada curs es fan exercicis i casos pràctics i inclou autoavaluacions i un seguiment personal mitjançant les tutories.

L’alumne trobarà diferents vies de comunicació, com els fòrums, els xats i el correu electrònic. Els fòrums permeten l’intercanvi de dubtes, idees i comentaris entre els alumnes i amb els tutors, és un element molt rellevant perquè facilita la compressió i afavoreix l’aprenentatge. En alguns cursos l’alumne també tindrà l’oportunitat de realitzar seminaris web (classes virtuals), una eina útil per establir un contacte directe amb el tutor i resoldre dubtes o fer consultes.