Missió Kenya i Tanzània

Del 03 de juny de 2024 al 07 de juny de 2024

Places limitades!! Inscripcions fins a 07 de juny de 2024.

Alimentació, Indústries disseny, Indústries salut, Química i energia i recursos.

Aquesta Missió forma part del Pla d’Acció Internacional de les Cambres de Catalunya, PAI 2024 i té com a objectiu fomentar i promoure l’exportació dels productes i serveis catalans als països objectiu

OPORTUNITATS DE MERCAT:
Per què Kenya?

Kenya és un país de gairebé 51 milions d’habitants i és la principal economia de l’Àfrica de l’Est.
Actua com a hub comercial, econòmic, logístic i financer de la regió gràcies a la seva situació estratègica, a un teixit empresarial diversificat i al seu grau d’obertura a la inversió estrangera.
Tot i que el sector serveis és la seva principal font d’ingressos, és un dels països més industrialitzats del continent i ofereix oportunitats de negoci en sectors molt diversos com son la construcció i les
infraestructures, les tecnologies industrials i de l’agro-processament, i el sector sanitari i dels dispositius i equipaments mèdics entre d’altres.
Per què Tanzània?
Tanzània, amb més de 60 milions d’habitants, pot presumir d’un passat pacífic i políticament estable. Forma part del “Club del 7%”, un grup de països que tenen unes previsions de creixement del 7% en el seu PIB en la propera dècada, segons el Banc Mundial.
El seu nivell de desenvolupament es troba uns anys enrere del de Kenya però justament el marge de millora és més gran i això ofereix oportunitats a les empreses catalanes per a poder-hi contribuir. Amb la seva capital econòmica a la ciutat portuària de Dar es Salaam, Tanzània ofereix oportunitats de negoci en els sectors de les infraestructures, telecomunicacions, l’agro-processament i el turisme. Així mateix, el país disposa de reserves de gas que requereixen serveis d’enginyeria i auxiliars, i també ofereix un gran potencial en l’àmbit de les energies renovables.

Què us oferim?
· Reunió amb el responsable dels mercats de Kenya i Tanzània de la Cambra de Comerç de Terrassa per avaluar l’activitat i l’objectiu de l’empresa participant.
· Agenda individualitzada elaborada pels nostres col·laboradors a destí.
· Recolzament logístic d’organització i tramitació de la documentació necessària.
· Ampli ventall de productes específics que us poden ajudar a fer més rendible l’acció.
· Seguiment personalitzat de l’acció comercial.
· Acompanyament d’un tècnic de la Cambra de Comerç de Terrassa durant el viatge i a visites si així ho requereix l’empresa.
Dades de participació:
Quota de participació: 450 € (+IVA)
Preu d’agendes en destí:
· Agenda a 1 país: 800 € + IVA
· Agenda a 2 països: 1.200 € + IVA
Data límit d’inscripció: 10 d’abril de 2024
Places limitades
Destinataris:
Empreses que desitgin obrir mercat, buscar socis comercials, distribuïdors, clients, etc.
Requisits:
Obert a qualsevol empresa, previ filtre de les oportunitats al país de destí.
CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ
1. L’objectiu de l’acció és promoure la internacionalització de l’empresa participant. Queden, doncs, excloses les empreses que no persegueixin aquesta finalitat.
2. Per tal de poder preparar adequadament els contactes, l’empresa es compromet a aportar tota la informació que se li sol·liciti dins la data fixada pels organitzadors a Montse LLimós mllimos@cambraterrassa.org /missionscambres@cambrescat.org